nuffnang ads

ini lah aku,,,weee..=)

ini lah aku,,,weee..=)
aku ingin melakukan sesuatu perkara yang sering orang lain buat,,aku cuba,,cuba,,dan akan mencuba tuk trs mendapatkan nye,,dan akhirnye aku akan mendapat penjelasan yang tepat,,adekah susah atau senang,,

jam dinding

Wavy Tail

I made this widget at MyFlashFetish.com.


glitter-graphics.com

lets go my friends follower me...

Rabu, 23 November 2011

belajar atau bekerja. mana pilihan anda

assalamualaikum dan salam satu malaysia kepada rakyat malaysia.......=)

ok baiklah. pd are nie aku nak BER-cerita ttg 'BELAJAR ATAU BEKERJA. MANA PILIHAN ANDA'. di sini mesti ada pendapat masing2 bukan. bg aku, belajar adalah masa yg sesuai untuk usia aku, dan bekerja aku akan pikir kemudian.

Selasa, 6 September 2011

Promo Vokal - Bukan Sekadar Rupa

assalamualaikum dan salam satu malaysia...
haloooo rakyat malaysia x kire anda d mana. skung nie aku nak BER-borak sikit tentang satu topik yg menarik bg aku. p bg korg cam mana. mst berbeza pendapat bukan. ok skung nie kat tv ade uji bakat untuk menjadi penyanyi bukan. korang tau x tv bpe???tv 3. wahhh. bukan main lagi nak buat uji bakat lagi. mesti ramai yang p untuk menyertai pertandingan tuh.
ok lah skung nie tajuk yang aku nak ku[as adelah 'VOKAL-BUKAN SEKADAR RUPA'. tajuk nie bg aku amat best kos juri2 yg ade d uji bakat x menilai rupe. yg penting skung nie adelah VOKAL korang cam mana. MANTAP, SEDANG2, OR CAM LONGKANG???hahahaha. sory yerk. bg aku siapa nak masuk ke uji bakat tersebut tolong lah wt yg terbaik. jgn nak malukan diri sendiri. aku tgk kebanyakkan uji bakat yg d anjurkan agak memalukan diri korang n family korang aje. memang lah muka korang dapat masuk tv. tp malu beb. d layang ayat2 yg memalukan korang. lbh baik practice dahulu sebelum hadirkan diri korang kat station tv3 tuh.
orait. seterusnye, kalau nak masuk gak. stand by kan diri dr segi suare kne jage, pakaian, yg ptg duit, kalau dah dpt msuk uji bakat tersebut. korang kene beli pakaian, makan minum dan alat2 mekup. so sediakan payung sebelum hujan ok. klu x stand by x kan nak mintak mak bapak kita kan, nak msk uji bakat. sendiri mau ingat lah beb. ahahaah. kesihatan tuh penting, jgn sampai demam2 pon dtg ke uji bakat tu. kesian kan lah diri anda ok. yg penting suare korang, jgn lah nyanyi siti nurhaliza korang bawak stlye ziana zain mas idayu or lain2 lg lah, memang x dpat lah korang. n tiun2 suare tuh kne betul, piching2 tuh kne betul, kalau tidak memang kne hembus lah korang. hahaahah.

ape2 pon, kalau nak msuk uji bakat yg lain sekali pon, pikir masak2, betul ke aku layak nak pergi ke uji bakat yg akan orang lain lihat. jgn sampai org ketawa kan anda. orait. harap korang dapat menilai, mengetahui, dan segala MEN DAN MENG...hahaahah..

sekian. terima kasih,,,

cube korang dengar ape yg di kate2 kan dalam youtube nie.. kalau nak tau..klik n dengar ok..huhu,,




*p/s:bg lah komen sikit, penat mencurahkan idea kat snie,,,hahaha,,
terima kasih daun keladi,,jgn lupe datang lagi

Ahad, 28 Ogos 2011

amalan bulan ramadhan dari bulan2 lain..^,^

  
bulan ramadhan bulan untuk kita..=)
assalamualaikum dan salam 1 malaysia..

ok kawan2. skung nie dah mlm terakhir tuk kite berpuasa. bile lagi kite boleh berjumpe bulan yang mulia ini. adekah tahun depan, 2 tahun depan, 3 tahun depan. kite x tau kejap lg, esok, lusa, minggu depan, atau tahun dpn x dpt jumpe bulan yang mulai ini. harap2 usia kita akan d panjangkan oleh nye dan kita akan berjumpe bulan mulia ini lagi. insyallah. =)

Sabtu, 27 Ogos 2011

kedai mamak vs kedai melayu,..@,@

  
kedai mamak vs kedai melayu.
assalamualaikum dan salam 1 malaysia...

hai kawan2. ape cite are nie. semua nye sihat x? harap korg sihat OK.

hari nie aku nak cite pasal kedai makan. selalu nye korg akan pergi ke mana. kedai mamak ke or kedai melayu. ape yg aku tengok dengan mate kasar aku nie, kebanyakkan yg selalu akan pergi ke kedai mamak berbanding kedai melayu. sebab ape yerk. errrmmm, OK. aku jawab kan k.

Khamis, 25 Ogos 2011

masihkah kau ingat dengan lirik lagu dan makna dia???



masiih kah kau ingat,,,aku tau ko dah pon lupuskan dr ingatan kau itu, bg aku, aku x kan lupuskan, kerana aku akan ingat sampai bila2,,walaupon dah berpunya dengan orang lain..cinta monyet or buta nie memang x serius dalam perhubungan,,p cinta sejati..insyallah..akan ada jalan sampai ke syurga...

renung2 kan lah lagu ini wahai kawan2,,=)

Rabu, 24 Ogos 2011

MUSIM PUASA DI MELAKA DAN JOHOR!!!!

assalamualaikum dan salam 1 malaysia...

hye kawan2. nak ucapkan TERIMA KASIH banyak2 kos dah view page blog aku nie..wlupon blog nie blog yg kicai2,,p bermakna bg aku. ok nak cite sikit pasal puasa di melaka dan johor. ada beza nye tau, bila aku puasa d melaka n johor.

Selasa, 23 Ogos 2011

kawan2 dr kolej antarabangsa yayasan melaka dip in early childhood education intake may 2009..



assalamualaikum dan salam 1 malaysia...

halooo kawan2. kawan2 sihat x. mood are nie nak bercerita tentang kawan2 sya di kolej antarabangsa yayasan melaka (KAYM). ok. sya amik diploma in early childhood education unirazak. tp belajar di kolej antarabangsa yayasan melaka. dulu nama kolej kami tidak ade antarabangsa tp skung nie sudah ade. wahhh. mentang2 ade bdk dr pelbagai negara belajar di stu..huhu..x perklah nak x nak, kne terima aje lah. uhuhu.

Isnin, 22 Ogos 2011

CIKGU, TENTERA DAN MODEL???

assalamualaikum dan salam 1 malaysia,,,,

halooo friend yg ade dlm blog aku nie. sihat ke tidak. cm ner pose thn nie. ok ke tidak???bg laki jgn malukian kaum adam ok. korg kne penuh. klu x penuh malu lah ngan perempuan, mereka ade sbb cuti. betul x kaum hawa...hiihih. jgn marah yerk. benda betul harus d tegakkan. jgn d pertikaikan. huhu,,,

Rabu, 3 Ogos 2011

akhirnya,,habis sudah...2/8/2011!!!!!!!!!!!

assalamualaikum,,,dan salam 1 malaysia...

yes,,yes,,yes,,alhamdulilallah,,,akhir nye,,penantian aku tuk abiskan stdy dah pon abis,,,n dah x yah nak bce buku n mengadap buku yg memeningkan kepala otak aku,,hahaha,,

dengan ini aku mengistiharkan bahawa AKU SUDAH HABIS BELAJAR DAN TIDAK AKAN BUKA BUKU LAGI,,,PADA 2/8/2011..JAM 12.00 TENGAHARI TADI,,,

lepas nie,,aku akan focus pd PRACTICUM pula,,harap PRACTICUM sem dpn aku akan wt yg terbaik,,x kan mencemarkan nama UNIVERSITI TUN  ABDUL RAZAK-KOLEJ ANTARABANGSA YAYASAN MELAKA,,,huhuu,,,

Ahad, 31 Julai 2011

bulan puase menjelma lagi,,,,weeeee,,hapy + sad...toing,,toing,,toing,,

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia...


halooo kawan2 yg sudah menjadi follower aku,,,thanks byk2 k,,dah follow aku nyek blog x berape best nie,,hihi,,jujur k,,mmg x best pon,,p lantak lah,,yg ptg aku dpt meluahkan ape yg aku nak luah kan,,korg ske ke o x ke TER-pulang kpd korg,,hihi,,yg ske tuh thanks allot k,,kos ske bce isi TER-sirat n TER-surat yg aku tulis nie,,hihih,,


di sini aku nak ucapkan selamat berpuase kepada diri aku sdri,,,keluarge aku,,kawan2 aku d johor,,melaka,,n facebook,,makcik2 pakcik2 aku,,sedara mara aku,,n muslimin dan muslimat sekalian,,=)

Selasa, 26 Julai 2011

penat,,,n semputtttttttttt...

assalamualaikum dan salam satu malaysia...

di snie aku nak bgtau..aku sgt2 penat,,kos bru fight ngan bdk2 uma aku,,nak tau ape yg kte org fight kan,,haha,,meyyhhh,,bace yerk,,huhhu,,

aku lek dr uma lme aku,,p paso malam kat peringgit tuh,,dah li pye li,,tersempak lah ngan bdk2 intake yg aku jd fasi,,,pastu aku borak2,,blah,,blah,,blah,,,

ape pon tak boleh,,minggu haluan siswa/siswi intake julai 2011 kolej antarabangsa yayasan melaka

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia,,,

haloo semua,,ape  kabo,,sihat x,,,harap sihat lah hendaknye,,amin,,skung nie aku akan menghadapi final dlm seminggu lagi,,wahhh,,cpt ke benoo aku nak final,,sblm nie perrhh,,lambat ke benoo nak tgu,,huhu,,kan skung nie short sem,,ape dah,,hihih,,ok lah,,aku nak cte pasal mgu lpas,,
mgu lepas aku telah jadi fasilitator dekat kolej aku,,iaitu kolej antarabangsa yayasan melaka...aku pd mula nya di lantik sbgi ajk kerohanian,,,p aku ubah fikiran nak amik ajk aktiviti,,,dgn semangat nye aku nak buat lah plbagai aktiviti,,hah,,dah bincang n pikir nak buat ape,,huhu,,

Jumaat, 8 Julai 2011

lagu GPMS KEBANGSAAN

LAGU GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG (GPMS)

video

mari kita menyanyikan lagu gpms sebagai pembakar semangat.=)

Sabtu, 2 Julai 2011

in kolej,,,

salam,,,,
hai semua,,,huhuhu,,,
ape khabar,,,huhuh,,,
nak bg tau nie,,,
aku kat kolej,,,huhhu,,,
ade keje sikit nak buat,,,
pastu p wt raptai,,,
tuk sukma,,,huhuh,,,
syooookkk...

in kolej,,pstu p raptai sukma..=)



salam,,,haiiikkk..semua,,

huhuhhu,,,
nak cte nie,,hahah,,,
just nak bgtau aje,,,hhihih,,
pg nie or dah masuk kul 2.11 ptg,,,hihhi,,
ingat kan bru pg td,,hihihi,,,
ade keje sikit kat snie,,huhuh,,,best,,,dpt duit,,,
hahahahaha,,,

himpunan sejuta belia dan sukan..=)

  

assalamualaikum,,,dan salam satu malaysia........

di sinie aku nak cte pasal HIMPUNAN SEJUTA BELIA DAN SUKAN,,,
tuh tajuk beso nye,,,p nak cte dr awal smpai abis myb ade part2 yg aku lupe kort,,haha,,

tarikh:28/5/2008
hari: sabtu
waktu: 7.30pg-10.30 mlm
lokasi: putrajaya
anjuran: gpms cawangan kaym
ahli seramai: 20 orang

Jumaat, 1 Julai 2011

role play english 3-unirazak sem 4 diploma in early childhood education,,seronok,,huhu,,,

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia,,,

orait,,senang cte aku nak cte pasal subjek english 3..knpe aku nak cte pasal english 3 bukan english 1 or 2,,,haaaa,,,cm nie cte nye,,

english 1 x dek pape,,cume ade kls jerk,,,english 2 lak myb pon sme gak lah x dek wt pape,,kls jugak,,p english 3,,kite org kne wt role play,,,untuk assignment kite org,,so ade 5 kumpulan dlm kls tersebut,,oleh itu,,

Sabtu, 25 Jun 2011

pembukaan ahli baru gabungan pelajar melayu semenanjung (GPMS CAWANGAN KHAS KAYM)

GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG
GPMS CAWANGAN KHAS KAYM




assalamualaikum,,dan salam satu malaysia,,


haloooo org kampung,,ape kabo,,sihat ke tidak,,harap2 korg sihat selalu ok,,klu sakit tuh p lah jumpe ngan doktor yg pakar,,jgn p jumpe dotor yg x dek qualification,,kang jd len lak,,hahah,,


ok,,x nak buang masa,,kos mate dah ngantok,,so aku nak bukak bte sikit pd bulan nie,,tajuk,,

PEMBUKAAN AHLI BARU GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG (GPMS CAWANGA KHAS KAYM)

dengan ini ahli jawatan kuasa gpms cawangan khas kaym telah membuka booth selama 3 hari,,kami membuka keahlian baru kepada pelajar2 kaym x kire dr kos kaym,,adc,,unirazak,,utm n uum,,,kami telah mensasarkan kepada junior2,,kos yg senior akan meninggalkan kaym setelah habis belajar,,oleh itu,,kami berharap kalian dp meneruskan perjuangan d kaym,,

Khamis, 23 Jun 2011

sebuah lagu yang meluntuhkan jiwa dan hati aku,,dr alyah-kisah hati


sebuah lagu yang membuat aku merasa seperti diri aku di dalam lakonan tersebut,,aku menghayati lagu tersebut kerana lagu tersebut boleh menenangkan aku apabila berlaku nya sesuatu terhadap diri aku,,ini pendapat aku tentang lagu tersebut,,bagi orang lain,,terpulang lah,,

kisah hati ini membawa maksud seseorg itu telah pon setia dlam percintaan mereka,,tp ape kan daya,,semua jodoh d tangan tuhan,,oleh itu kite kne yakin bahawa jodoh yg kite cari perlu lah ade komitmen antara kedua belah pihak,,harap kisah hati ini akan membawa pengertian yang mendalam kepada mereka2,,

Selasa, 21 Jun 2011

agak memberangsangkan aku jugak lah tuk sem 6 yg lepas,,hahah,,

ini semester 6 pye sbjek,,mls nak tunjuk bpe dpt,,just tuh sbjek jerk kot aku ltk,,huhu,,

EXAMINATION RESULTS



Name   :SHAHRIZAM BIN ZAKARIAIC no                  :890510015809
Address:NO 27 JALAN CIKU 5
TAMAN KOTA MASAI
81700
PASIR GUDANG
Matric no             :YM0950607
Programme         :DIPLOMA IN EARLY CHILDHOOD EDUCATION
Major                  :-
Faculty                :EDUCATION & SOCIAL SCIENCES (P)
Date of Admission:-


Semester 6Session: Jan-2011

Course Code       course TitlestatusCredit
Hours
Grade


BGD2053Introduction to Human Resource Management                     ADD3?+              Merit
EPD2033Pendekatan Pengajaran Bahasa dan Komunikasi                     ADD3?              Merit
UKD2081Healthcare Awareness                     ADD1S        Satisfactory
ESD2013Organisational Behaviour : Social Science Perspective                     ADD3?          Distinction
ESD2023Thought and Knowledge Leadership                     ADD3?-          Distinction
EPD2083Pengurusan dan Keusahawanan Pendidikan Awal Kanak-Kanak                     ADD3?+              Merit
Total credit hours:15GPA :????
Cumulative credit hours:75CGPA:????
Total points:53.25RESULT:GOOD STANDING
Cumulative points:238.50
Remarks:Dean's List  

Ahad, 19 Jun 2011

selamat hari bapa kepada zakaria bin muhamad

  


assalamualaikum,,dan salam satu malaysia,,,

di snie aku nak cte kan sikit mengenai profile abah aku,,huhu,,

nme: zakaria bin mohamad
umo: 46 tahun
pekerjaan: kilang
status: aabah kepada 5 orang anak
  1: mohd hafizi bin zakaria
  2: shahrizam bin zakaria
  3: norhafizah bte zakaria
  4: nor mala bte zakaria
  5: nor lela bte zakaria
suami kepada: zaini bte sahabaruddin
keistimewaan: seorg yg penyayang,,baik hati,,peramah,,kuat semangat,,tidak putus asa utk berjaya,,
kelemahan: x sanggup menghadapi segala yg terjadi,,terburu2 spt aku(hihhi),,ske melenggah kan mse,,x tepati janji,,nak cte byk,,p x perk lah die abah aku,,so ade kesilapan yg beliau lakukan aku x kan cte,,

Khamis, 26 Mei 2011

halooolalallalala...

hyee..
salam satu malaysia,,

ape nak post kat dalam blog aku nie.,,,


x tau nak cte ape,,,


tgu jerk lah,,yerkk..


aku pon dah x dek idea nak post kat snie,,


harap lps nie mst ade cte bru dr aku ok,,


p nak cte sikit jerk,.,,dlm mgu nie aku dah nak lek melaka,,ade program gpms tuk menghadiri program hari belia dan sukan pd 28/5/2011 nie kat putra jaya,,tuh jerk aku nak post,,hihi,,


lps nie tguu tuk yg terbaru ok,,


harap korg tguuuuu,,tata,,salam,,,

Rabu, 11 Mei 2011

hapy berfday to u eijam a.k.a shahrizam zakaria..yg ke 22 tahun,,=)


 

assalamualaikum,,,dan salam 1 malaysia,,

di snie sye ingin mengucapkan selamat ulang tahun yg ke 22 tahun kpd dri sye serta rakan2 yg lahir same ngan saya,,,saya rse terharu sgt2,,kos ramai yg wish kat saya pd berfday hari saya,,hihih,,mmg x terjawab rse nye,,thanks kepada allah s.w.t yg msh memberi saya peluang tuk hidup di muka bumi beliau,,dan saya rse dri ini d hargai dan d sygi oleh rakan2 saya x kire d mne pon anda berada,,thanks alot n again my friends n allah..

Isnin, 9 Mei 2011

selamat are ibu sedunia,,istimewa khas tuk mak aku,,zaini sahabrudin..=)

assalamualaikum n salam 1` malaysia...

haaaa,,aku nak cte stu peristiwa nie,,

peristiwa nye berbunyi,,,,

hari nie hari ibu,,,(smlm lah kan,,),,hiuhi,,smlm,,kwasan uma aku ade lah wt party berfday tok kaum2 ibu kat uma aku,,,mmg terbek r,,n best,,huhu,,x cukup forum lah,,just yg ade mak aku,,cik jah,,cik mamah,,anty,,n cik noh,,errmmm,,,party yg kaum2 ibu buat nie mmg the best in 2011 di jln ciku 5,,hihi,,

plbagai makanan yg ade time tuh,,cm mee lakse,,bubur merah,,karipap,,ape g ehk,,errmm,,haa,,istimewa kek berfday are ibu,,hihihi,,,mmg lawooo,,yg pilih anty zizie,,,die sponser,,hihihi,,pastu,,ade wt doa selamat sikit,,lps tu amik gambo bg kaum2 ibu,,p x dpt nak uplod lah,,kos aku x dek camera time tuh,,yg ade anak anty,,tara,,p x tau lah die dah upkod ke lom,,hihihi,,,

Khamis, 5 Mei 2011

TRIP TO PD(PORT DICKSON) WITH MY JUNIOR SEM N LECTURER,,HIHIH,,,

    
  ASSALAMUALAIKUM,,KUM,,,KUM,,KUMM,,N SALAM 1 MALAYSIA,,


HYE ARE NIE AKU NAK CITE TTG PERISTIWA ARE NIE,,AKU GUMBIRA ARE NIE,,SMPAI RSE CM X NAK BLIK,,HAHAH,,BEST N HAPY RSE NYE BLE DAPAT KUAR NGAN LECTURER (EN FAIZAL) N MY JUNIOR SEM (ANA,,WANIE,,N YATI),,BEST R KORG,,RSE CM NAK KUAR G NGAN KORG,,HAHAH,,

THANKS K DPT KUAR NGAN KORG ARE NIE,,BEFORE NAK P ZOO MELAKA,,TP ZOO TUTUP,,KAMI JALAN2,,PASTU EN FAIZAL CAKAP..KITE NAK P MNE,,ZOO DAH TTP,,,ANA KATE JOM P PD,,KAMI SEMUA SERIUS NIE,,HAHAH,,EN FAIZAL TERDIAM SEKETIKA,,DAN BAWA KAMI TRS KE PD,,JENG,,JENG,,JENG,,HAHAH,,

Ahad, 1 Mei 2011

first contact lens,,puffy 3 brown,,=)

   

akhir nye aku dpt gak pakai contact lens yg aku ingin kan,,hahahh,,
harge contact lens berharge rm 43,,tp dpt rm 40 dekat kawan aku,,
aku gne 1 thn jerk,,nak bli yg bln2 pye,,duit x dek...hahah,,

Khamis, 28 April 2011

first final exam organizational behavior,,n lesen (P) dah tamat jua akhirnye,,,

alhamdulilallah,,aku just nak share pagi2 buta nie,,

1) besok aku dah mula tuk final exam aku yg pertama,,iaitu,,organizational behavior,,wahh,,dah x cam kejap
    lak kan,,adoooiiyyy,,ble lum tbe,,ckp nak jwb exam lah,,tuh lah,,ble dah smpai seru wt exam,,ckp cm nie  
    lah tuh lah,,haiisshhh,,harap2 aku leh jawab seberapa baik yang mungkin tuk final exam organizational    
    behavior,,

Ahad, 24 April 2011

final,,,,exam,,,,final,,,,exam,,,final,,,,exam,,

hadapi lah dengan tabah!!
assalamualaikum dan salam 1 malaysia,,,

haiiii kawan2,,,skung nie ramai tgh bce buku tuk final exam,,errmmm,,ble final exam jerk,,,bce buku,,klu x final exam,,,asal x bce buku ehk,,hahah..

aku takut lah,,sem nie,,skung nie aku dah sem6,,sem dpn sem 7,,wahhh,,cpt lah aku nak abis cm nie,,huhuh,,haiisshhh,,,lari topik lak,,

tarikh peperiksaan aku tuk sem 6 nie adalah bermula pada 28/4/2011 sehingge 5/5/2011...tp ade gap dlm tarikh peperiksaan aku nie,,aku leh stdy tuk subjek yg ade gap nie,,huhuh,,

Isnin, 18 April 2011

hotel equatariol,,heritage-tourism & green technology for sustainable city development 2011

hari sabtu,,,16/4/2011,,bgn tdo pukul 11.30 pg...tgh2 gosok baju nie,,angin tiup spt nak hujan,,ble dah siap sgosok baju,,trs hujan turun membasahi bumi melaka,,,selepas itu, baru aku siap2 hendak pergi ke hotel equatariol,,tuk menyaksikan pelancaran

                                               
HERITAGE-TOURISM & GREEN TECHNOLOGY FOR SUSTAINABLE CITY DEVELOPMENT
BERLANGSUNG PADA:16/17-04-2011.
JAM 1.30PTG-5.00PTG PADA BELAH PTG,,8.30MLM-10.30MLM PADA BELAH MLM 16/04/2011
8.30PG-2.00PTG PADA BELAH SIANG 17/04/2011.
BERTEMPAT DI HOTEL EQUATARIOL.
PAKAIAN FORMAL DAN BATIK.

slpas hujan dah berenti,,kami trs pergi ke hotel equatariol tersebut,,,ingtkan dah mula,,p blm,,start kol 2.30 ptg,,tau2 jerk lah spe yg datang,,DATO ALI RUSTAM ketua negeri melaka,,p,,ble dah start rase lega,,pas wt pelancaran tersebut,,DATO ALI RUSTAM terus merasmikan pelancaran tersebut..

Jumaat, 15 April 2011

khidmat masyarakat di umbai melaka,,unirazak..=)

nak cite nie,,ttg khidmat masyarakat kiteorg,,mmg byk masalah,,entah lah,,p kiteorg selesaikan dgn baik,,spye program kami dapat di jalankan dgn lancar,,huhu,,

program kami buat dekat umbai melaka,,errmm,,mula2 kami x tahu ape kes hdk ke uma EN JANTAN,,yg mencari nye adalah kak lin,,die yg serve uma tersebut...dan akhirnye kami tahu uma tersebut mempunyai anak kurang upaya,,nanti aku uplod gambo bdk tuh,,hihii,,

kami grk dr kolej pukul 8.00 pg..pd mle nye,,,,,,,rancang2,,kan,,p grk korg nak tau kol bpe???9.30 pg...hahaha,,sbb ade kes yg x dpt di elakkan,,p kami sampai tepat pd masa yang di tetapkan,,

Selasa, 12 April 2011

sambungan diploma in early childhood education,,intake mei 2009

sambungan part perempuan,,,





nme norazlin bte kamis,,ym0950598,,nme pglan kak lin,,kak lin nie sorg yg straight n lemah lembut nye,,hihii,,kak lin nie peramah,,n kuat ketawa n ckp,,ble dah jumpe geng2 die,,abis stu dewan dngar sore mereka,,hihi,,kak lin thanks k dah jd kan eijam kawan kak lin,,

Isnin, 4 April 2011

diploma in early childhood education,,intake mei 2009..

nak cite sikit mengenai kos yg aku amik,,hihiihi..

skung nie aku belajo kat kolej antarabangsa yayasan melaka,,melaka,,under universiti tun abdul razak(unirazak)..aku amik cos diploma in early childhood education,,sptut nyee aku amik bachelor of education,,,tp stpm aku x past,,so kne amik diploma nie,,errmm,,skung nie aku dah pon msk semester 6,,tgl 2 semester jerk nak abis,,hihi,,x sabo2 nak abis,,hahah,,lps nie aku dah pikir masak2 nak keje dlu kat tadika o prasekolah,,aku nak jd ckgu gak,,klu x dpt aku keje kat mne2 jerk,,yg ptg halal,,n jauh dari yg haram,,amin,,

Ahad, 3 April 2011

makan tengah hari,,makan mcd jerk,,x tau nak makan ape,,hihi,,



assalamualaikum,,n salam 1 malaysia,,,

hari ini aku nak wt cte g,,huhu,,cte ttg are yg sme slps mendapat ic baru aku,,hihi,,lps dpt ic jerk,,aku n palan p lah jln2,,mula2 jln ke mne ehk,,lupa lah pulak,,tuh lah,,x nak buat awal2,,kan dah lupa..ishhh,,ko nieee,,,tampo kang nak,,hahahh,,errmmm,,cm nie lah,aku cte,,part yg aku ingt jerk k,,hihi,,

1) lps p amik ic yg baru,,aku n palan nak lek,,p perut lapo lak,,huhu,,pastu pikir2 kat atas moto,,,pikir pye pikir,,aku n palan nak p makan kat sblh ostel jururawat pompuan,,p si palan dah janji nak makan MCD,,errmm,,alu ape g,,jom r,,,

Sabtu, 2 April 2011

new ic n new face

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA,,,,

NEW FACE N NEW IC,,FOR,,,JENG,,JENG,,JENG,,,=)

pg2 siap nak p buat ic,,cos ade sbb lah nak buat ic,,hihihi,,aku p buat ic pkl 8 pg,,p smpai kol 9.30pg,,entah cm ner leh terlewat,,hahahah,,,pastu msk JABATAN PENDAFTARAN NEGARA,,trs amik no giliran,,tguu,,pstu no aku nek,,trs p kat kaunter pendaftaran n amik pic,,,,senyum lebooo aku buat,,p x lah leboo mne pon,,hihi,,lps tuh,,tguuu g,,

sblm amik ic aku n MOHD FADZLAN HJ MASSUTI(PALAN),,p lah merayap mne2 kan,,pastu singgah MYDIN,,tgk ape yg ade kat MYDIN,,errmm,,x dek pape,,,(haha,,mmg lah x dek pape kos blm bkak g lah ngek,,,hahahah,,)

Ahad, 27 Mac 2011

www.this-is-my-story.com/v/RRH06256O326

www.this-is-my-story.com/v/RRH06256O326
ini adalah satu impian yang aku ingin capai,,tp adekah impian aku tercapai,,
harapan aku terlalu tinggi,,untuk mendapatkan impian aku tuh,,
aku nak kan sme spt org lain impikan,,,
ape yg aku ingin kan adalah kebahagiaan dlm dri aku,,
x banyak yang aku ingin kan,,,
KEBAHAGIAAN,,,
itu sahaja,,klu dpt,,
aku akan menjaga nye dgn baik tuk aku,,keluarge aku,,dan org d sekeliling aku,,
aku kne berusaha lbh tuk mencapai hasrat aku tuh,,,
klu x tercapai,,aku redho,,dan berusaha lbh gigih,,,
usaha,,,doa,,,dan tawakal adalah paing penting dalam kehidupan seharian kite,,
oleh itu,,jgn sia2 kan usaha tersebut,,teruskan,,jgn berhenti di tengah jalan,,,
harapan yg tinggi,,akan aku capai dan dapatkan nye..
=)

Khamis, 24 Februari 2011

assalamualaikum,,n selamat sejahtera..

dah lama aku x update my blog..errmm,,ape cer ehk,,aku pon x tau dah lme x bkak blog,,skung nie dah ramai jugak jd followed aku nie,,hihi,,tq kat korg yg dah join k,,aku x tau nak ckp ape ag,,,aku nak ucap kan terima kasih banyak2 keatas korg,,k,,

smile all ways k..
senyum tigeeeeeeeeeee,,,=)

Isnin, 17 Januari 2011

x pasti o pasti,,,

hidup penuh dengan lumrah yg x leh nak di hilangkan,,,jika d hilangkan,,bde tuh akan dtg kembali,,bde tu
jugak akan membuatkan kite rse x sedap ati o resah n gelisah,,ape yg pasti,,aku ttp aku,,mengenai x pasti o pasti,,

aku cte ttg x pasti,,

1-mengenai diri aku,,
aku boleh ke membawa jawatan2 yang aku peganag ini,,aku rse cm kekok pon ade,,cm ok pon ade,,n mcm x nak buat pon ade,,,aku x tau ape yg sebenarnye terjadi terhapad diri aku nie sebenarnye,,adekah aku ade penyakit,,x tau ape penyakit nye,,,errmm,,aku x tau nak ckp ape lgg,,,

ceitera tentang hidup aku,,,


glitter-graphics.com
glitter-graphics.com