nuffnang ads

ini lah aku,,,weee..=)

ini lah aku,,,weee..=)
aku ingin melakukan sesuatu perkara yang sering orang lain buat,,aku cuba,,cuba,,dan akan mencuba tuk trs mendapatkan nye,,dan akhirnye aku akan mendapat penjelasan yang tepat,,adekah susah atau senang,,

jam dinding

Wavy Tail

I made this widget at MyFlashFetish.com.


glitter-graphics.com

lets go my friends follower me...

Sabtu, 20 November 2010

x tau ape akan terjadi selepas nie,,,

salam semua,,
ati aku sedih,,x tau lah ape nak ckp,,haye tuhan sje yg thu,,aku haye berserah pd nye,,tp x leh jugak berserah,,aku kne berusaha,,berdoa n lastly bertawakal,,haye die sahaja yg boleh ubah nye,,,nak cte,,kang jd len,,x cte lak,,jd len,,ya allah,,bagaimana situasi ????? aku ya allah,,berikan lah kekuatan pada mereka semua...aku x nak aku di sisir sehingge kan aku x tau ape yang terjadi di ??? aku,,tolong lah korg,,klu ape2 hal,,jgn lupa bgtau angah k,,harap korg jgn simpan ape2 ttg ???? kite,,angah anggapdiri angah nie mcm org yang di buang ?????,,x tau pape ttg ???,,mentang2 angah ddk melaka,,n then x nak bgtau kat angah,,


Khamis, 30 September 2010

binggung,,


aku x tau nak ckp cam mne,,cos aku jerk yg nak jge ati org,,,
aku just joke jerk,,p leh,,,errmmmmm,,
x perk lah,,aku terima seadany,,,
aku x tau nak ckp cm ner skung nie,,


Rabu, 29 September 2010

cikgu murni dan abu,,,

seorang cikgu bernama cikgu murni. berumur 22 tahun yang menghadapi masalah dengan seorang muridnya yang bernama abu. pada satu hari cikgunya bertanya kepada abu:

cikgu murni: ape sebenarnye masalah kamu nie abu..cikgu pening tengok kamu nie,,"

lalu abu pon menjawab soalan cikgunya tadi:

abu: saya terlalu cerdik untuk berada di darjah empat(4), kakak saya menduduki UPSR dan saya lebih cerdik dari dia, maka saya seharusnye berada di tempat yang sama jugak!!!"

Isnin, 30 Ogos 2010

hari kemerdekaan kali ke-53 tahun



salam,,,ape khabar,,,sihat,,,harap2 kamu sihat,,disini saya ingin mengucapkan selamat hari puase dan selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 53 tahun pada tahun 2010...
sekejap sahaja masa berlalu pergi membawa diri tanpa kita sedari... setiap hari kemerdekaan iaitu pada tahun 31/08/1957...melambangkan satu kebanggaan kita untuk berasa gembira terhadap kejayaan negara kita iaitu negara malaysia yang telah pon maju dengan jayanya terhadap sesuatu program yang di jalankan,,,,                                ------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumaat, 27 Ogos 2010

My BeLoVed FaMiLY,,,loVED U gUYs,,



GAMBAR KAMI SEKELUARGA,,


DARI KIRI BAHAGIAN KIRI BELAKANG
NORMALA ZAKARIA NO 4
DARI KIRI BAHAGIAN TENGAH
ZAKARIA MOHAMED(ABAH), ZAAINI SAHHABARDDIN(EMAK) DAN
MOHD HAFIZI ZAKARIA NO 1
DARI KIRI BAHAGIAN BAWAH
NORHAFIZA ZAKARIA NO 3 DAN NORLELA ZAKARIA NO 5
YANG AMBIL GAMBAR
SHAHRIZAM ZAKARIA NO 2(TIDAK TERSENARAI DALAM GAMBAR)

Rabu, 11 Ogos 2010

pose ohhh pose..



semalat hari puasa untuk umat islam sedunia...
aku nak wt yg terbek tuk pose thn nie,,
aku x moo jd cm last year n last2222 year sblm nie,,,
hahahha,,,

aku nak jd kan pose thn nie sungguh bermakna bg hidup aku,,,
aku dpt jugak pose kat uma bersama2 ngn family aku,,,
p x semua lah yg ade,,,
coz adek2 aku nie dah nak bkak bazar ramadhan kat area2 tmpt aku nie,,,
huhu,,,

Rabu, 4 Ogos 2010

tarian tuk festival islam in kymi,,


tarian festival islam KYMi
time cuti sem nie lah ade program tuh lah,,
ini lah,,
aduuuhhaaayyy,,penat tau,,
aku nak cuti nak luangkan bersama2 ngan family,,,
pon nak ggu,,,
errgghhhh,,,
aku nak kan ketenangan time cuti sem tau,,,

Sabtu, 31 Julai 2010

are yg suka,,sedih,,

ade ke are kite nie nak hapy selalu,,
sedih selalu,,,
errmmmm
aku pun x tau r nak ckp cm ner,,,
haiiiyoyoyo,,
klu nak hapy2 ssh,,,
nak sedih2 pon ssh,,,
mne lbh bek haaa,,,
klu korg kan nak cm ner,,,
suke ke o sedih,,,
klu ikut kan aku,,
aku nak hapy aje,,

Sabtu, 24 Julai 2010

cuti sem,,,


hahah...akhir nye,,dah abis jugak sem 4 aku,,dah nek sem 5 t,,huhuh,,suka2,,,hahah,,
yg msh ag sem 2 o 3 kat ipta,,harap2 stdy2 elok2,..huhu,,nak lek jb skung jugak,,jgn jeles
k,,guys,,,huhuh,,aku undur diri dlu,,sblm pgi lek jb,,harap2 korg semua ok2,,sihat sejahtera
selalu,,jgn noty2,,,jge dri korg k,,hahah,,bye2,,sem 4 n next sem 5,,tgu kedtgan ku nie yerk,,
jgn ko lak wt hal cm sem 4 nieaku x moo,,,jd cm sem 4 nie,,pening pasal kelaz lah,,pasal jadual lah,,klu leh wt btul2,,x mooo kelam kabut,,aku nk jadual n klz stabil,,cm sem 1 n2 ,,,huhuhu,,
chaiyok2 sem 5,,,tgu lak keputusan utk sem 4 nie,,,cm ner lah kan,,takut lak,,errrmmm,,,

Rabu, 21 Julai 2010

jd penyambut tetamu mse sukma,,hahaha,,syok,,

ini ade lah kali pertama aku p sukma secara life in melaka,,haha,,syok doe,,huhu,,jd penyambut tetamu pon jd lah jugak,,hahaha,,yg ptg aku hapy time nie,,,dr aku bzr kan mse kat uma sewa aku,,hahah,,

keje in kym,,jual kat sukma,,,

nie lah brg yg aku jual tuk sukma iaitu kym bio pathol,,,
pelbagai jenis yg aku jual,,,mmg laku lah weeeyyyhhh,,

kes,,,

salam,,,
semalam aku nak wt
"ini lah kisah hidup aku di muka bumi"
tp,,x dek mood nak wt,,,
errrmmm
nie aku nak cte r,,,sikit,,
aku sakit ati pon ade,,,
geram pon ade,,,
suke pon ade
duka pon ade,,,
kne caci pon ade
di benci pon ade,,

Isnin, 7 Jun 2010

Jumaat, 28 Mei 2010

sedih giler lah,,,=,,,(

salam,,,are nie aku sedih nak luah kan jup sebelum aku lek uma,,,
errrmmm,,,aku dah tgk pointer aku sem3,,,
perhhh,,,jatuh mendadak lah,,,npe leh jd mcm nie,,,,
aku sedih sesgt,,,,aku x bljar ke,,,
aku bjar dr mlm smpai pagi,,,
sgup x tdo,,,tuh aje aku dpt,,,
errrmmmm,,,sedih giler,,,

Khamis, 27 Mei 2010

are2 gile,,,hahah

SALAM,,,
hai my blog,,,,=)
dah bpe are aku x buat cacatan kan snie,,,
errmmm,,suka lah jugak aku lek jb,,,nie,,,hhih,,
p x leh nak on9,,,selalu,,,
coz uma aku x dek wireless,,,hahah,,,
aku nak citer pon nak pikir yg lepas2,,,malaz lah,,,
aku wt ape aje yg aku ingat,,,errrmmm...

Ahad, 23 Mei 2010

jalan2 cri barang,,,hihihih,,,=P

are nie aku bgn lewat,,,
ingat kan nak bgn lek terus ke jb,,,
p dah bgn pukul 4.10 pm,,,
errrmmm,,,x dek yerk nak lek,,,
sbb kat melaka nie hujan,,lorhhh.,,hihih,,,
pastu,,,siap2 mandi2,,,
trs masak,,n makan,,,
pastu aku p lah jln2 kat mp(mahkota prade)
errrr,,,ade show nyanyi karoeke,,,
nak tau spe dtg,,,

Sabtu, 22 Mei 2010

ADE AKU KESAH

salam dahulu,,,hihi
ini aku nak cite r,,pasal are nie,,,pg td,,,
bgn awal kul 2 ptg??awal ke tuh...hiihii,,ptg lah,,,
pastu dah bgn ingat kan nak wt latihan tarian,,
aku pon mandi,,,pas mandi tpon nurul,,,
cakap are nie ade ke trainng,,,
die kate x dek,,,perhhh,,,aku penat2 dtg snie x dek trainng,,,
sakit tul lah,,,pastu dah x dek makne yerk nak wt trainng tuh,,,aku bkak fb,,perhhh,,
nyk yerk notification aku,,,hahah,,

Jumaat, 21 Mei 2010

errrmmm,,,nak lek jbbbbbb,,,,

salam,,,,
are nie dah masuk are ke-5 aku kat melaka..
errrmmm...
rase mcm x dek mood r,,,
are nie ingatkan nak praktis tarian sedri,,,t
but,,,
tpon si nurul die kate ade yg nak blk,,
so aku dah bgun awal2 nak latih sdri,,,
terus x dek makna nye aku nak buat,,
so,,

in house-rent

eeerrr,,,aku dah ddk kat melaka 4 are,,,nie x leh jd,,,
aku pakse dri aku ddk kart snie,,
n dah 2 are x dek tarian,,,
errr,,,penat aku tau ddk kart melaka,,
p x dek pape,,,
trainng tarian ade ke x dek ke,,
bkn nye nak bg tau ke ape ke...
nie x diam ajek,,mcm membazir aje lek snie ar,,,
sedih r,,,sbb abah aku msk kan duit,,
n tgk2 x dek trainng,,,
perhhh,,,menyerap kau d wt nyerk,,
anyway,,,aku ttp msh nak trs kan trainng tuh,,
tgk r ble dah mse nye aku kate x naaaakkk,,,
so aku x nakkk ar,,,k,,
faham,,,

Khamis, 20 Mei 2010

huhuhHUHHhuuhh...

are nie are yg ke-4 aku kart melaka,,,errmmm,,
bosan tuh ade r ...
p klu ikut kan ati aku nie,,errrr,,,
lmz nak lek,,
p aku terpakse kne lek,,,
sbb ade trainng tarian kart kolej,,,
aduh,,,pening r tarian yg aku lakukan,,,
p ble wt 2 3 kali,,dah leh hafal sikit,,,huhuh,,,

1 time r,,,


salam,,,ini kesah hidup ku....nama saya shahrizam zakaria,,,anda semua leh pgl saya eijam...n add lah saya d facebook,,eijam_tv2@yahoo.com...umur saya 21 thn,,,p perangai mcm bdk2,,hahah,,biase r,,,bakal cikgu tadika,,,mst lah ade sikit skap kebudakan,,,mcm ner nak jd ckgu tadika x minat bdk2,,,reject n hancur kang bdk2 tuh semua,,,hihih,,aku amik kos diploma pendidikan awal kanak2,,,dah sem 3 nak masuk sem 4,,,hiihi,,

glitter-graphics.com
glitter-graphics.com