nuffnang ads

ini lah aku,,,weee..=)

ini lah aku,,,weee..=)
aku ingin melakukan sesuatu perkara yang sering orang lain buat,,aku cuba,,cuba,,dan akan mencuba tuk trs mendapatkan nye,,dan akhirnye aku akan mendapat penjelasan yang tepat,,adekah susah atau senang,,

jam dinding

Wavy Tail

I made this widget at MyFlashFetish.com.


glitter-graphics.com

lets go my friends follower me...

Khamis, 26 Mei 2011

halooolalallalala...

hyee..
salam satu malaysia,,

ape nak post kat dalam blog aku nie.,,,


x tau nak cte ape,,,


tgu jerk lah,,yerkk..


aku pon dah x dek idea nak post kat snie,,


harap lps nie mst ade cte bru dr aku ok,,


p nak cte sikit jerk,.,,dlm mgu nie aku dah nak lek melaka,,ade program gpms tuk menghadiri program hari belia dan sukan pd 28/5/2011 nie kat putra jaya,,tuh jerk aku nak post,,hihi,,


lps nie tguu tuk yg terbaru ok,,


harap korg tguuuuu,,tata,,salam,,,

1 ulasan:

  1. weh..amek kn pic abg2 aku kt sane weh..hehe...

    BalasPadam


glitter-graphics.com
glitter-graphics.com