nuffnang ads

ini lah aku,,,weee..=)

ini lah aku,,,weee..=)
aku ingin melakukan sesuatu perkara yang sering orang lain buat,,aku cuba,,cuba,,dan akan mencuba tuk trs mendapatkan nye,,dan akhirnye aku akan mendapat penjelasan yang tepat,,adekah susah atau senang,,

jam dinding

Wavy Tail

I made this widget at MyFlashFetish.com.


glitter-graphics.com

lets go my friends follower me...

Selasa, 6 September 2011

Promo Vokal - Bukan Sekadar Rupa

assalamualaikum dan salam satu malaysia...
haloooo rakyat malaysia x kire anda d mana. skung nie aku nak BER-borak sikit tentang satu topik yg menarik bg aku. p bg korg cam mana. mst berbeza pendapat bukan. ok skung nie kat tv ade uji bakat untuk menjadi penyanyi bukan. korang tau x tv bpe???tv 3. wahhh. bukan main lagi nak buat uji bakat lagi. mesti ramai yang p untuk menyertai pertandingan tuh.
ok lah skung nie tajuk yang aku nak ku[as adelah 'VOKAL-BUKAN SEKADAR RUPA'. tajuk nie bg aku amat best kos juri2 yg ade d uji bakat x menilai rupe. yg penting skung nie adelah VOKAL korang cam mana. MANTAP, SEDANG2, OR CAM LONGKANG???hahahaha. sory yerk. bg aku siapa nak masuk ke uji bakat tersebut tolong lah wt yg terbaik. jgn nak malukan diri sendiri. aku tgk kebanyakkan uji bakat yg d anjurkan agak memalukan diri korang n family korang aje. memang lah muka korang dapat masuk tv. tp malu beb. d layang ayat2 yg memalukan korang. lbh baik practice dahulu sebelum hadirkan diri korang kat station tv3 tuh.
orait. seterusnye, kalau nak masuk gak. stand by kan diri dr segi suare kne jage, pakaian, yg ptg duit, kalau dah dpt msuk uji bakat tersebut. korang kene beli pakaian, makan minum dan alat2 mekup. so sediakan payung sebelum hujan ok. klu x stand by x kan nak mintak mak bapak kita kan, nak msk uji bakat. sendiri mau ingat lah beb. ahahaah. kesihatan tuh penting, jgn sampai demam2 pon dtg ke uji bakat tu. kesian kan lah diri anda ok. yg penting suare korang, jgn lah nyanyi siti nurhaliza korang bawak stlye ziana zain mas idayu or lain2 lg lah, memang x dpat lah korang. n tiun2 suare tuh kne betul, piching2 tuh kne betul, kalau tidak memang kne hembus lah korang. hahaahah.

ape2 pon, kalau nak msuk uji bakat yg lain sekali pon, pikir masak2, betul ke aku layak nak pergi ke uji bakat yg akan orang lain lihat. jgn sampai org ketawa kan anda. orait. harap korang dapat menilai, mengetahui, dan segala MEN DAN MENG...hahaahah..

sekian. terima kasih,,,

cube korang dengar ape yg di kate2 kan dalam youtube nie.. kalau nak tau..klik n dengar ok..huhu,,




*p/s:bg lah komen sikit, penat mencurahkan idea kat snie,,,hahaha,,
terima kasih daun keladi,,jgn lupe datang lagi

3 ulasan:

  1. ermmm...mmg bijak pendapat cikgu tuew...setuju sgt!!!

    BalasPadam
  2. biase2 aje lah nani,,,nie pon pengalaman ble tgk kat tv,,,hihi,,thanks dah comment,,=)

    BalasPadam
  3. aku igtkan ko nak masuk,....hahahha

    BalasPadam


glitter-graphics.com
glitter-graphics.com