nuffnang ads

ini lah aku,,,weee..=)

ini lah aku,,,weee..=)
aku ingin melakukan sesuatu perkara yang sering orang lain buat,,aku cuba,,cuba,,dan akan mencuba tuk trs mendapatkan nye,,dan akhirnye aku akan mendapat penjelasan yang tepat,,adekah susah atau senang,,

jam dinding

Wavy Tail

I made this widget at MyFlashFetish.com.


glitter-graphics.com

lets go my friends follower me...

Ahad, 31 Julai 2011

bulan puase menjelma lagi,,,,weeeee,,hapy + sad...toing,,toing,,toing,,

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia...


halooo kawan2 yg sudah menjadi follower aku,,,thanks byk2 k,,dah follow aku nyek blog x berape best nie,,hihi,,jujur k,,mmg x best pon,,p lantak lah,,yg ptg aku dpt meluahkan ape yg aku nak luah kan,,korg ske ke o x ke TER-pulang kpd korg,,hihi,,yg ske tuh thanks allot k,,kos ske bce isi TER-sirat n TER-surat yg aku tulis nie,,hihih,,


di sini aku nak ucapkan selamat berpuase kepada diri aku sdri,,,keluarge aku,,kawan2 aku d johor,,melaka,,n facebook,,makcik2 pakcik2 aku,,sedara mara aku,,n muslimin dan muslimat sekalian,,=)

Selasa, 26 Julai 2011

penat,,,n semputtttttttttt...

assalamualaikum dan salam satu malaysia...

di snie aku nak bgtau..aku sgt2 penat,,kos bru fight ngan bdk2 uma aku,,nak tau ape yg kte org fight kan,,haha,,meyyhhh,,bace yerk,,huhhu,,

aku lek dr uma lme aku,,p paso malam kat peringgit tuh,,dah li pye li,,tersempak lah ngan bdk2 intake yg aku jd fasi,,,pastu aku borak2,,blah,,blah,,blah,,,

ape pon tak boleh,,minggu haluan siswa/siswi intake julai 2011 kolej antarabangsa yayasan melaka

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia,,,

haloo semua,,ape  kabo,,sihat x,,,harap sihat lah hendaknye,,amin,,skung nie aku akan menghadapi final dlm seminggu lagi,,wahhh,,cpt ke benoo aku nak final,,sblm nie perrhh,,lambat ke benoo nak tgu,,huhu,,kan skung nie short sem,,ape dah,,hihih,,ok lah,,aku nak cte pasal mgu lpas,,
mgu lepas aku telah jadi fasilitator dekat kolej aku,,iaitu kolej antarabangsa yayasan melaka...aku pd mula nya di lantik sbgi ajk kerohanian,,,p aku ubah fikiran nak amik ajk aktiviti,,,dgn semangat nye aku nak buat lah plbagai aktiviti,,hah,,dah bincang n pikir nak buat ape,,huhu,,

Jumaat, 8 Julai 2011

lagu GPMS KEBANGSAAN

LAGU GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG (GPMS)

video

mari kita menyanyikan lagu gpms sebagai pembakar semangat.=)

Sabtu, 2 Julai 2011

in kolej,,,

salam,,,,
hai semua,,,huhuhu,,,
ape khabar,,,huhuh,,,
nak bg tau nie,,,
aku kat kolej,,,huhhu,,,
ade keje sikit nak buat,,,
pastu p wt raptai,,,
tuk sukma,,,huhuh,,,
syooookkk...

in kolej,,pstu p raptai sukma..=)



salam,,,haiiikkk..semua,,

huhuhhu,,,
nak cte nie,,hahah,,,
just nak bgtau aje,,,hhihih,,
pg nie or dah masuk kul 2.11 ptg,,,hihhi,,
ingat kan bru pg td,,hihihi,,,
ade keje sikit kat snie,,huhuh,,,best,,,dpt duit,,,
hahahahaha,,,

himpunan sejuta belia dan sukan..=)

  

assalamualaikum,,,dan salam satu malaysia........

di sinie aku nak cte pasal HIMPUNAN SEJUTA BELIA DAN SUKAN,,,
tuh tajuk beso nye,,,p nak cte dr awal smpai abis myb ade part2 yg aku lupe kort,,haha,,

tarikh:28/5/2008
hari: sabtu
waktu: 7.30pg-10.30 mlm
lokasi: putrajaya
anjuran: gpms cawangan kaym
ahli seramai: 20 orang

Jumaat, 1 Julai 2011

role play english 3-unirazak sem 4 diploma in early childhood education,,seronok,,huhu,,,

assalamualaikum,,dan salam 1 malaysia,,,

orait,,senang cte aku nak cte pasal subjek english 3..knpe aku nak cte pasal english 3 bukan english 1 or 2,,,haaaa,,,cm nie cte nye,,

english 1 x dek pape,,cume ade kls jerk,,,english 2 lak myb pon sme gak lah x dek wt pape,,kls jugak,,p english 3,,kite org kne wt role play,,,untuk assignment kite org,,so ade 5 kumpulan dlm kls tersebut,,oleh itu,,


glitter-graphics.com
glitter-graphics.com